Candlelight SøndagsYin i desember

Hjertelig velkommen til to spesial klasser i Tradisjonell Yin Yoga 💝

Yogaklassen søndag 5. desember kl. 19:30 – 21 vil ha et spesielt fokus rettet mot nakke, skuldre, armer, hender og rygg.
PÅMELDING LUKKET.

Yogaklassen søndag 19. desember kl. 19:30 – 21 vil rette seg spesifikt mot rygg, bekken, hofter, bein og føtter.

Du blir veiledet inn mot myke bevegelser, rolige strekk og dype pust for å komme inn i dypet av muskler og ledd. Du vil også praktisere en lengre avspenning på slutten av timen.
Du kan lese mer ved å scrolle helt nederst på siden.

Du kan delta i yogarommet eller via Zoom.

Påmelding er åpen til kl. 19 dagen før klassen avholdes (lørdag kl. 19).
Du vil motta Zoom lenke for deltakelse innen kl. 12 samme dag som klassen avholdes.

Dersom smittesituasjonen krever dette (myndighetene regulerer), må vi være forberedt på at klassene må omgjøres til digitalundervisning på Zoom .
Ved påmelding godtar du dette; det vil ikke bli gitt refusjon av kursavgift dersom vi blir pålagt å stenge av myndighetene og avholde undervisningen på Zoom.

Velkommen 💝🤶, Anita

Yin Yoga er en svært rolig yogaform. Den har sitt medisinske fundament i kinesisk medisin og i taoismen som filosofi.
Vi arbeider i yogastillingene en stund (1 – 10 min avhengig av stilling) for å stilne oss og komme i dyp kontakt med oss selv og hvordan vi faktisk har det.
Vi kan kun bli den beste versjonen av oss selv ved å akseptere hvem og hva vi er og hvordan vi kan skape endring gjennom positive holdninger til oss selv.
Ved å holde yogastillingene over litt tid, bringer vi frem en mulighet til å slippe ut spenninger i muskler og ledd. Dyptgående og avspennende pust og nærvær til oss selv veileder oss inn i arbeidet med å mykne oss både fysisk og mentalt.
Alle klassene avsluttes med Yoga Nidra (dybdavspenning på 20 – 30 minutter).