FredagsYin på Zoom

Hjertelig velkommen til en rolig Yin yoga klasse på utvalgte fredager kl. 13:30 – 15 i høst.
Kanskje har du fri eller du rett og slett tar deg en avspasering slik at du kan være med meg og puste dypt, senke skuldrene og få ut hverdagsstivheten i både kropp og sinn før helgen starter.

Undervisningen er på Zoom, så jeg kommer hjem til deg, der du er.
Alle mine elever er strålende fornøyd med hvordan jeg underviser digitalt, så dette skal passe for deg som også er uerfaren. Vi går veien sammen.

Du kan lese mer om Yin yoga helt nederst på denne siden.

Undervisningsplan:

DatoKlokkeslett
Fredag 23.9.2213:30 – 15
Fredag 7.10.2213:30 – 15
Fredag 11.11.2213:30 – 15
16.12.2213:30 – 15

Pris pr. gang er kl. 200.

Dersom du ønsker å være med på alle 4 gangene, betaler du for 3 – kr. 600.

Du trenger et eller to pledd og en sittepute (gjerne en meditasjonspute eller bolster som ikke er for høy). Vi finner ut hva du trenger av utstyr når vi møtes på skjermen.

Det vil være mulig å få tilgang til et uredigert opptak av klassen, i en uke etter kursdato, dersom du ikke kan være med på live undervisningen.
Dette får du ved å sende meg en e-post, hvor du angir hvilken dato det gjelder. Jeg vil sende deg innloggingsinfo til min digitale portal.

Husk å lese gjennom våre betingelser før du melder deg på: Klikk her.

Hjertelig velkommen!

Yin Yoga er en rolig yogaform. Den har sitt medisinske fundament i kinesisk medisin og i taoismen som filosofi.
Vi arbeider i yogastillingene en stund (1 – 10 min avhengig av stilling) for å stilne oss og komme i dyp kontakt med oss selv og hvordan vi faktisk har det.
Ved å holde yogastillingene over litt tid, bringer vi frem en mulighet til å slippe ut spenninger i muskler og ledd.
Dyptgående og avspennende pust og nærvær til oss selv er viktig i arbeidet med å mykne oss både fysisk og mentalt. Blokkeringer i vår livskraft, Qi, kan fremkomme i våre muskler og ledd. Ved å arbeide dypt, skånsomt og oppmerksomt ønsker vi å hjelpe Qi – din livskraft – til å flyte fritt og skape et grunnlag for en sunn kropp og et stabilt sinn.
Noen av yogastillingene er litt krevende mht. ledd, spesielt hofter, knær og skuldre, da vi jobber en del med vinkler i kroppen for å kunne komme dypt inn i musklene og gjennom dette leddene.
Yogaprogrammene er utarbeidet iht. de medisinske prinsipper som gjelder for kinesisk medisin, slik at din livskraft skal kunne flyte mellom og nære kroppens organer.