FredagsYin på Zoom 2023

Hjertelig velkommen til en rolig Yin yoga klasse på utvalgte fredager kl. 13:30 – 15 i januar tom juni.

Undervisningen er på Zoom, så jeg kommer hjem til deg, der du er.
Alle mine elever er strålende fornøyd med hvordan jeg underviser digitalt, så dette skal passe for deg som også er uerfaren. Vi går veien sammen.

Du kan lese mer om Yin yoga helt nederst på denne siden.

Undervisningsplan:

DatoKlokkeslett
Fredag 6. januar13:30 – 15
Fredag 3. februar13:30 – 15
Fredag 3. mars13:30 – 15
Fredag 14. april 13:30 – 15
Fredag 5. mai13:30 – 15
Fredag 2. juni13:30 – 15

Priser:
Pr. klasse live: Kr. 225. Live tilgang; dvs. du har ikke tilgang til opptak av klassene.

Hele serien (6 klasser) live: Kr. 1.125 (rabatt kr. 225). Live tilgang; dvs. du har ikke tilgang til opptak av klassene.

Hele serien (6 klasser) live og tilgang til opptak av alle klassene: Kr. 1.500.
Jeg tar opptak av hver klasse og legger dette fortløpende ut i min digitale portal. Du vil ha tilgang til alle opptakene frem til fredag 9. juni. Da kan du praktisere både live med meg og så ofte du vil hjemme hos deg selv.

Scroll ned for påmelding 🙂 evt. klikk her for hele nettbutikken.

Du trenger et eller to pledd og en sittepute (gjerne en meditasjonspute eller bolster som ikke er for høy). Vi finner ut hva du trenger av utstyr når vi møtes på skjermen.

Husk å lese gjennom våre betingelser før du melder deg på: Klikk her. Du blir også bedt om å godta våre betingelser ved påmelding.

Hjertelig velkommen!

OM TRADISJONELL YIN YOGA
Yin Yoga er en rolig yogaform. Den har sitt medisinske fundament i kinesisk medisin og i taoismen som filosofi.
Vi arbeider i yogastillingene en stund (1 – 10 min avhengig av stilling) for å stilne oss og komme i dyp kontakt med oss selv og hvordan vi faktisk har det.
Ved å holde yogastillingene over litt tid, bringer vi frem en mulighet til å slippe ut spenninger i muskler og ledd.
Dyptgående og avspennende pust og nærvær til oss selv er viktig i arbeidet med å mykne oss både fysisk og mentalt. Blokkeringer i vår livskraft, Qi, kan fremkomme i våre muskler og ledd. Ved å arbeide dypt, skånsomt og oppmerksomt ønsker vi å hjelpe Qi – din livskraft – til å flyte fritt og skape et grunnlag for en sunn kropp og et stabilt sinn.
Noen av yogastillingene er litt krevende mht. ledd, spesielt hofter, knær og skuldre, da vi jobber en del med vinkler i kroppen for å kunne komme dypt inn i musklene og gjennom dette leddene.
Yogaprogrammene er utarbeidet iht. de medisinske prinsipper som gjelder for kinesisk medisin, slik at din livskraft skal kunne flyte mellom og nære kroppens organer.