Golf og yoga – Cascais Portugal – oktober.

Jeg er så glad for å kunne informere at jeg har inngått et samarbeid med Grappa Golfreiser.

Sammen har vi laget en fantastisk golf- og yogareise til vakre Onyria Quinta da Marinha golf resort i Cascais, Portugal. Cascais er nydelig på senhøsten; nærmere bestemt 22. – 28. oktober.

Banene har 18 hull med 5.870 m ren natur og bra utfordringer. Banen, par 71, er designet av den legendariskie Robert Trent Jones, og byr på fantastisk utsikt over Atlanterhavet og fjellene i Sintra. Hotellet er nyrennovert med gode muligheter å oppleve både golf og yoga.

Yogaundervisningen vil rette seg mot øvelser som er spesielt relevant for en golfspiller. Øvelser for stabilitet, styrke og smidighet i håndledd, nakke, skuldre, rygg og hofter. I tillegg vil undervisningen inneholde enkle øvelser for pust, fokus og konsentrasjon.

Du finner mer informasjon, påmelding osv. på Grappa golfreisers webside; klikk her.

Jeg ser frem til å bringe yogaens god effekt inn i din golfverden.

Hjertelig velkommen!

Anita 🧘‍♀️