Veiledning for bruk av Zoom

Jeg benytter en enkelt program som heter Zoom i min online undervisning.
Dette programmet laster du ned på den enheten du vil benytte til å delta på online undervisningen; din PC/MAC eller ditt nettbrett. Du kan også bruke smarttelefonen din, men der er jo skjermen nokså liten.

Avhengig av hva slagst enhet du bruker, finner du dette programmet i:
Microsoft Store for vanlige PC og nettbrett med Microsoft operativ system.
App store for MAC, Ipad og Iphone.
Google play for nettbrett med Android operativsystem; som f.eks. telefon/nettbrett fra Samsung osv.

Søk etter Zoom.
Logo ser slik ut:

Når du har innstallert Zoom, oppretter du en egen bruker ved å legge inn navnet ditt på brukeren. Dette gjør at jeg kan se navnet ditt når du kommer på skjermen. Det er en trygghet for oss alle at jeg vet hvem som er pålogget.

Etter at du har meldt deg på kurs, noen dager før oppstart, vil jeg sende deg en e-post med invitasjon til å delta på kurset.
Her vil det være en internettadresse (en URL) som du skal trykke på. Da vil Zoom åpne seg åpne seg automatisk og du er inne i vårt virtuelle yogarom.
Husk å koble til audio (lyd) slik at du kan høre meg og jeg kan høre deg.

Hjertelig velkommen til yogapraksis 😍