Referanser Yoga Nidra utdanning

Anita og Lisbeth er varme og engasjerte, åpne og kunnskapsrike. Vi hadde utrolig interessante samtaler om det å være yogalærer, og om hvordan vi kan dele Yoga Nidra på best mulig måte. En helt nydelig og vakker opplevelse, der jeg tror vi var flere som satt med en liten tåre i øyekroken da det hele var over. 

Jeanette Hanvik – yogalærer

Som yogaterapeut vil jeg si jeg er utrolig takknemlig for å få mulighet til å utvide utdanningen min med Yoga Nidra hos Anita. Jeg liker mykheten i yogaveiledningen og jeg liker teoridelen. Føler jeg har fått et godt faglig bakteppe for å holde mine yogaklasser.

Ann Kristin Davidsen – yogaterapeut

«Dette var et veldig lærerikt kurs, som gav meg større innsikt og dypere forståelse for Yoga Nidra. Inspirerende og kunnskapsrike lærere gjorde dette kurset ekstra verdifullt. Som ikke-yogalærer fikk jeg et godt grunnlag for videre selvutvikling. Anbefales på det varmeste!»

Charlotte – deltaker.

“Jeg er så fornøyd med valget om å delta på Yoga Nidra, som har gitt meg mer kunnskap og bidratt til at jeg instruerer avspenning på en mer helhetlig måte. Morsommere er det også. Anita er kunnskapsrik og deler masse erfaringer med tilstedeværelse og et varmt hjerte. Anbefales, du blir loset trygt i havn. Tusen takk Anita ❤️”

Heidi R. Moholt – yogalærer, pilates- og Diametainstruktør.

«Jeg anbefaler virkelig utdanningen Yoga Nidra. Jeg jobber med pasienter til daglig og ser hva stress gjør med hele kroppen vår – psyke og soma. Utdanningen går grundig gjennom teknikken og teorien bak. Det å ha noen verktøy innen avspenningsteknikker, som både pasientene mine og jeg kan bruke i en hektisk hverdag er gull verdt.»

Hege Erichsen – Idrettsfysioterapeut.

«Kurset var veldig interessant både i yogaperspektiv og helseperspektiv. Som sykepleier og yogalærer synes jeg det har vært spesielt lærerikt at kurset var så grundig rent medisinsk sett. Det at helsepersonell underviser om kroppens nervesystem og Yoga nidras effekt på det, utgjør også en viktig seriøs side. Takk!»

Sissel Barkenæs – yogalærer.

“Som yogastudioeier og yogainstruktør i mitt eget firma i Tromsø har det vært en lærerik høst, da jeg tok kurset YOGA NIDRA via INDRE STILLHET.
Det å få påfyll av kunnskap, refleksjoner, nye tanker, ideer, var en stor berikelse.
Ikke  minst det å få så utrolig gode og detaljerte tilbakemeldinger på eksamensoppgavene jeg fikk.
Jeg vil varmt anbefale kurs hos Anita & Lisbeth, to flotte kunnskapsrike damer som deler av deres erfaring. Gode å lytte og stort hjerte. Lykke til videre”.

Beste hilsen Ann-Eva Storm – yogalærer.

“Jeg hadde ingen lærer/ledererfaring i yoga fra før, men trent yoga i mange år. 
Er så takknemlig for at jeg valgte Yoga Nidra lærer utdanning med de beste lærerne Anita og Lisbeth, de er utrolig dyktige og fantastiske mennesker🥰
Jeg underviser selv nå Yoga Nidra og Yin yoga, dørene videre ut i yoga verdenen har åpnet seg for meg, er nå i gang med Yang lærerutdanningen🧘🙏
Takk for alt dere har lært meg❤️🙏”

Mvh Tonje Moen 

“Jeg deltok på Yoga Nidra kurs ved Indre Stillhet i 2022. Kurset ble avholdt på Zoom og ledet av Anita og Lisbeth. Dette er to meget kunnskapsrike damer med lang erfaring innen yoga. Et utrolig lærerikt kurs som varmt anbefales til alle enten man er yogalærer eller ønsker å utvide egen yoga praksis”. 

Beste hilsen:  Espen Johannes Solli.