Linda Pedersen

Linda head shot sort hvit

Linda er en herlig voksen damen med en passion for yoga, som hun ønsker å formidle som nyttige verktøy i hverdagen. Hun underviser mykt og mildt, hvor verbal instruskjon og fokus på elevene står sentralt.

Linda ble en del av lærerteamet sommer 2019.
Hun har praktisert yoga siden 1999.
Hos oss vil Linda undervise i Yin Yoga.

I 2018 fullførte Linda sin Yin Yoga lærerutdanning på 200 timer via Yin Yoga Instituttet v/ Anita Abrahamsen og Lisbeth Wang. Hun har således en omfattende bakgrunn i tradisjonell Yin Yoga.
Linda har i også Yoga Nidra lærerutdanning 75 timer (dybdeavspenning) fra Yin Yoga Instituttet.
I tillegg har Linda grunnutdanning i Klassisk Yoga – 220 timer – fra Yggdrasil Yogaskole.

Her er hva Linda sier om sin undervisning og yogaglede:
«For meg er det viktig at yoga er for alle, og at det kan være et nyttig verktøy i hverdagen. Det har det vært for meg lenge, og jeg ønsker å bidra til at andre også kan oppleve den gleden. Mitt ønske er at yoga skal være lavterskel, og at alle skal kunne finne sin form og sin plass. Jeg ønsker også å inspirere andre til å ha yoga som en naturlig del av hverdagen utenfor yogarommet.

Yoga kan virke beroligende, og hjelpe deg med å få perspektiv og ro i hverdagen. Jeg er veldig opptatt av den indre reisen som yoga gir mulighet til, like mye som de fysiske øvelsene. Jeg er også veldig interessert i kroppens oppbygging og funksjoner, og er veldig interessert i anatomi. I tillegg så er jeg opptatt av den gjensidige påvirkning kropp og sinn har på hverandre, og hvordan yoga kan forbedre dette samspillet.

Ved siden av yoga så har jeg full jobb, to barn og et hektisk hverdagsliv. Så yoga kombinert med det å gå lange turer er viktige elementer for meg for å fungere best mulig. Det er rett og slett forebygging og restitusjon.»