Lisbeth Wang

Lisbeth startet Yin Yoga Instituttet AS sammen med Anita i 2012. YYI AS er nå en del av INDRE STILLHET. Lisbeth en en viktig strategisk og faglig partner i selskapet med sin omfattende kunnskap om både yoga og helse generelt.

Lisbeth er hovedansvarlig for den teoretiske delen av våre yogalærerutdanninger.
Hennes kunnskap er omfattende i forhold til en rekke fagområder.

Hun er utdannet sykepleier, og har jobbet som dette på alle nivåer. Det innebærer avdelingsarbeid, i administrasjon og som lærer. Dette har omfattet arbeid såvel offentlig som privat i inn – og utland.

Hun er også utdannet akupunktør, med videre fordypning i Frankrike  i fagområdene posturologi, auriculomedisin, matintoleranser og podologi.
Videre er hun utdannet ernæringsterapeut, som kompletterer tidligere kunnskap.

Lisbeth stiftet kontakt med yoga allerede som femåring, og er fortsatt en dedikert yogaelev. Gjennom livet har hun alltid likt bevegelse og trening. Yoga har i perioder vært en viktig del av dette. Det er som om ringen nå er sluttet, yoga er tilbake for fullt i hennes liv!

Gjennom hennes kunnskap om Tradisjonell Kinesisk Medisin og yoga, har hun sett at dette er to områder som bør forenes og gjøres tilgjengelig for folk flest. Hun har derfor i samarbeid med Anita, arbeidet med å gjøre Tradisjonell Yin Yoga/Tao Yin tilgjengelig for elevene. De har begge en unik tilnærming til disse to fagområdene.

Lisbeth er opptatt av hele mennesket. Hun går svært grundig inn i de problemstillinger hun blir stilt ovenfor for å finne årsaken til de ulike sykdomsbildene  hun møter i sitt yrke. Hennes kunder elsker henne for hennes oppriktighet, ærlighet og ikke minst kjærlighet til yrket hun har.