Anita Abrahamsen

Hei, jeg heter Anita og er eier, daglig leder og hovedlærer her på INDRE STILLHET.
Indre Stillhet er et resultat av sammenslåingen av Yogaloftet Oslo (etablert 2007) og Yin Yoga Instituttet AS ( etablert 2012).

Jeg underviser i Tradisjonell yoga – tantra tradisjon og Tradisjonell Yin yoga – tao tradisjon, på alle nivåer voksne/seniorer.
Jeg har tilbudt fordypningskurs og yogalærerutdanninger siden 2012.

Mitt yrke består i å hjelpe medmennesker til en bedre helse. Dette gjør jeg på ulike måter gjennom YOGA. Jeg drar veksler på en omfattende undervisningserfaring, en bred kompetanse og egenerfaring med yoga, et langt yrkesliv innen for økonomi, regnskap, ledelse og utvikling av mennesker, samt fra selve livet.

Jeg velger å bruke «INDRE STILLHET» som begrep og uttrykk for mitt arbeid med yoga.
Dette fordi jeg ønsker å vise at det er det yoga egentlig handler om. Fysisk og mental yogapraksis som bringer frem en indre stillhet i oss. Denne stillheten gjør det lettere å se verden, seg selv og skape et energetisk overskudd. Gjennom dette overskuddet blir vi i bedre stand til å håndtere livets mange utfordringer.

Min faglige base, utenfor yoga, ligger i økonomi, administrasjon og ledelse. Jeg har arbeidet som leder og toppleder innenfor økonomi/ledelse og som konsulent innenfor rekruttering, headhunting og lederutvikling i mange år. På ett tidspunkt ble det nødvendig å velge retning: Business eller yoga. Yoga ble min vei videre.
Jeg har også bakgrunn fra toppidrett.

Jeg har bestått den 3,5-årige utdanningen via Yogalærerskolen i Norge (1.000 timer) innenfor Tradisjonell Klassisk Yoga – tantra tradisjon (2008). Denne utdanningen tok 3,5 år og har fokus på fysisk yoga, pusteøvelser, oppmerksomhets- og konsentrasjonstrening, mudra/bandha, meditasjon, Kriya yoga, energiarbeid – chakra, samt yogafilosofi og -historie.
Jeg har i tillegg fordypet meg i taoistisk filosofi og kinesiske medisin under dyktige mestere/lærere innenfor fagområdet.
Jeg arbeider kontinuerlig med å fordype meg videre i yogaens ulike fysiske og mentale praksiser, samt filosofi og historie. En livslang prosess; alltid elev.

Jeg har E-RYT 500 sertifisering hos Yoga Alliance og YACEP instruktør (tilbyder av kompetansehevingskurs via Yoga Alliance).

Du kan følge meg via disse lenkene:

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med meg: post@indrestillhet.no